Malzemeler :
- Yarım paket hazır erişte
- 3 yufka
- 3 yumurta
- Yarım su bardağı sıvıyağ
- 2 su bardağı süt
- 1,5 su bardağı lor peyniri (farklı peynirde kullanabilirsiniz)
Hazırlanışı :
- Erişte tuzlu suda hafif diri kalacak şekilde haşlanıp süzülür.
- Bir kapta yumurta, yağ ve süt çırpılır.
- Tepsi margarinle yağlanıp 1,5 yufka kırıştırılarak yayılır.
- Sütlü karışımdan bir miktar yufkanın üstüne gezdirilir.
- Haşlanan eriştenin yarısı yufkanın üstüne yayılır.
- Üstüne lor peyniri yerleştirilir.
- Geri kalan erişte konulup 1,5 yufkayla kapatılıp sütlü karışımdan dökülüp fırında üstü kızarana kadar pişirilir.
Yaşam, her saniye yapılan büyük ya da küçük seçimlerin sonucudur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder